Festival culinar cu pește și fructe de mare la Buzău

Piața Dacia va fi gazdă, la sfârșitul săptămânii 10-12 aprilie, de dinaintea Paștelui, a „Festivalului peştelui şi fructelor de mare – Ice & Fire Street Food”, organizat de chef-ul buzoian Cristi Ice (Cristi Dobre). Printre preparatele pe care buzoienii sunt invitați să le savureze se numără Paella cu Frutti di Mare, Midii în sos de vin, Creveţi Tempura sau in Fillo Pastry, Doradă Regalăşi Păstrăv pe pat de sare, creveţi Black Tiger Teriyaki, Storceag de Nisetru, Pacheţele de Primăvară cu Sweet Chilli, Pomme Parisienne cu verdeaţă şi usturoi, Jambalaya, Calamari pe plită şi multe alte preparate din peşte şi fructe de mare. Pe lângă răsfăţul culinar, buzoienii  vor avea ocazia să asiste la parada motocicliştilor de la B-ZONE , care vor poposi  pe Platoul Dacia, sâmbătă, 11 aprilie, începând cu orele 10.00.

Chef Cristi Ice a absolvit Horeca School din Bucureşti şi este  membru ANBCT (Asociaţia Naţională a Bucătarilor şi Cofetarilor din Turism) şi, în acelaşi timp, este şi reprezentant local ANBCT Buzău – Zona Muntenia, membru WACS (World Association of Chef’s Societies), membru Guerrrila Cooking (asociaţie de bucătari profesionişti).

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE:

BuzăuMedia utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe site-ul nostru. Apăsând "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie. DA, ACCEPT Mai mult