Horoscopul sănătății pentru luna APRILIE. Iată care sunt zodiile ce vor avea probleme

horoscopDescoperă ce-ți prezic astrele pentru a patra lună a acestui an în legătură cu sănătatea și starea ta de spirit!

Berbec

Pentru tine, urmează o lună liniștită în ceea ce privește sănătatea. Ești în formă și ai o stare generală de invidiat. Totuși, nu te lăsa pe ureche. Nu strică deloc să faci mai multă mișcare, să ieși la alergat. Dacă tot se îndreaptă vremea, n-ar fi rău să mergi la o plimbare.

Taur

Stai bine cu sănătatea luna aceasta, ceea ce-ți va da imboldul necesar pentru a-ți duce la bun sfârșit activitățile rămase în așteptare la serviciu. În caz că apar probleme minore de sănătate, nu le neglija și cere sfatul medicului de familie sau aplică un remediu naturist.

Gemeni

Nu te poți plânge că ai mari necazuri legate de starea sănătății, însă este momentul potrivit pentru a face câteva schimbări la nivel de dietă sau să te gândești să practici un sport. Evaluează-ți stilul de viață pentru a-l îmbunătăți. Numai așa te vei ține departe de tratamente costisitoare pe viitor.

Rac

Pot apărea probleme de sănătate în această lună. Este foarte important să te îngrijești și să te menajezi. Influența planetei Marte îți răpește din energie și vei resimți din plin pierderea de vitalitate. Odihnește-te pe săturate, mănâncă sănătos și fă-ți timp pentru puțină gimnastică.

Leu

Nu te confrunta cu probleme majore de sănătate în luna aprilie. Va fi nevoie să fii în formă atât din punct de vedere fizic, cât și mental după ce se va încheia, pentru că vei avea parte de multe provocări, mai ales la locul de muncă. Ca să ai îndeajuns de multă energie, începe de acum să mănânci mai multe legume și fructe proaspete, verdețuri și evită călătoriile lungi în străinătate.

Fecioară

E nevoie să dai o mai mare importanță sănătății proprii, pentru că te implici prea mult în tot felul de activități care te storc de energie. Armonia la locul de muncă are o mare importanță pentru tine îndeosebi în acească perioadă, mai ales pentru sănătatea ta mentală.

 Balanță

Acordă toată atenția ta sănătății, pentru că problemele se pot agrava dacă le neglijezi. Dacă vrei să ții o dietă de slăbit sau dacă obișnuiești să mergi la sala de sport de ceva vreme încoace, s-ar putea să fie nevoie să te menajezi un timp și să-ți schimbi programul normal. Credința te va ajuta să depășești această perioadă mai grea. Te vei simți mai bine dacă renunți la zahăr și la mâncărurile grele.

Scorpion

Luna aceasta, nu vei avea necazuri legate de sănătate, dar spre sfârșit e nevoie să fii precaută. Te va afecta stresul de la locul de muncă, unde în ultimul timp ai vrut să bravezi și să duci la capăt o mulțime de treburi. Ia măsuri de pea cum și ai grijă să te odihnești îndeajuns de mult și să nu sari peste nicio masă importantă de peste zi, altfel riști să ai un nivel crescut de colesterol sau să faci hipertensiune.

Săgetător

Vești bune pentru tine în privința sănătății: vei fi ferită de probleme toată luna. Oricum, e întotdeauna loc pentru îmbunătățiri. Ocupă-te mai mult de forma ta fizică și dacă te încearcă vreo răceală banală, nu ezita să apelezi la remediile naturiste.

Capricorn

Până spre finalul lunii, e important să fii precaută, să-ți dozezi energia și să-ți respecți timpul liber, pentru că ai nevoie de destindere. Pentru a te feri de boli, încearcă să faci mișcare cu regularitate și să te îngrijești de latura spirituală.

Vărsător

Nu vei avea probleme până spre finalul lunii aprilie, însă după aceea e posibil să te resimți după o perioadă solicitantă la serviciu în care ai mâncat la ore nepotrivite sau nesănătos. Pentru a-ți îmbunătăți starea de sănătate, mănâncă mai multe alimente cu efect detoxifiant. Dacă apar entorse sau alt gen de dureri, nu le ignora și urmează tratamentul necesar întocmai cum îți e prescris.

Pești

Chiar dacă nu te poți plânge de nimic în ceea ce privește sănătatea, ia în considerare terapiile alternative pentru a te menține în formă sau pentru a evita agravarea unor mici probleme mai vechi. Spre finalul lunii, ai mai multă grijă la stilul de viață, mănâncă la ore fixe și cât mai sănătos, practică un sport sau ieși mai des în aer liber. Nu uita nici de pasiunile tale care-ți dau o stare de bine!

Sursa – clickpentrufemei.ro

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: