Încep asfaltările străzilor din Buzău, după Paște

Primarul municipiului Buzău Constantin Toma I anunță pe cetățeni că în cadrul programului de asfaltare pentru acest an, prima zonă din municipiului Buzău, unde au și început lucările respective, este Unirii Sud până la intersecția cu Mareșal Averescu și „1 Decembrie 1918”. Edilul a explicat printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook și de ce a ales această zonă:

„Vă salut dragi buzoieni!

Suntem pe șantierele Buzăului, am început lucrările de pregătire în zona Unirii Sud până la intersecția cu Mareșal Averescu și „1 Decembrie 1918”, unde săptămâna viitoare vom începe asfaltarea. În această zonă vom avea în premieră rețelele electrice și de comunicații introduse în canalizații subterane și, de asemenea, prima pistă de biciclete adevarată din Buzău.

Am început în această zonă pentru că pe 17 mai va avea loc comemorarea Eroilor înmormântați în Cimitirul Erolilor, un eveniment deosebit pentru Buzău, înscris în evenimentele dedicate Centenarului. Apoi vom intra pe Aleea Sporturilor și pe celelalte străzi, așa cum am promis.

De asemenea, continuăm și alte proiecte, cum ar fi realizarea a încă 12 platforme îngropate de gunoi, modernizarea sau înființarea de locuri de joacă pentru copii, plantarea de arbori, arbuști ornamentali precum și flori anuale sau perene, astfel încât să avem un oraș cât mai plăcut.

Vă doresc o săptămână frumoasă și un Paște fericit!”

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: