INCREDIBIL! CATEDRALA ARHIEPISCOPALĂ DIN BUZĂU A FOST INVADATĂ DE HOȚI

UPDATE: Furtul din lăcașul de cult s-a produs în toiul nopții și a fost semnalat polițiștilor buzoieni, în această dimineață, în jurul orei 6.30. La fața locului s-au deplasat echipe de polițiști care au efectuat cercetări, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. A fost întocmit dosar penal pentru furt calificat și cercetările continuă. Intrușii au devastat interiorul Catedralei Arhiepiscopiei Buzăului, în căutarea banilor. Slujba care urma să se țină în lăcașul de cult a fost amânată.

Hoții au intrat în Catedrală printr-un geam lateral, pe care l-au spart și au sustras o sumă de bani. Potrivit unor surse, acești bani erau puțini la număr, deoarece reprezentanții lăcașului de cult nu lasă pe timpul nopții, sume consistente în cutia milei. Hoții care au spart Catedrala Arhiepiscopiei Buzăului nu au produs deteriorări majore edificiului religios. Geamul spart va fi înlocuit cu unul nou în maxim o oră.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Descoperirea șocantă a fost făcută în această dimineață, în lăcașul de cult, de către îngrijitorii Catedralei Arhiepiscopale. si Reprezentanți ai Arhiepiscopiei și polițiștii sunt acum la locul respectiv. Oamenii legii efectuează cercetări. Nu se știe pentru moment, dacă hoții au sustras ceva din edificiul religios.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: