La mulți ani, Florin Piersic!

Social^La mulți ani, Florin Piersic!Unul din cei mai mari actori ai României, Florin Piersic, a dezvăluit regretele sale cu câteva zile înainte de a împini vârsta de 80 de ani.

Marele actor împlineste pe 27 ianuarie vârsta de 80 de ani și mărturisește că nu știe când au trecut anii. Pentru a evita să pronunțe „80 de ani”, maestrul spune că împlinește de „4 ori 20 de ani”.

Mă intristează că trec anii prea repede. Nu pot să îmi imaginez că pe 27 ianuarie 2016 împlinesc de 4 ori 20 de ani. O spun pentru că mi-e greu să spun 80. Că atunci când spun 80 îmi vine să mă împușc, dar nu am gloanțe. Nu îmi vine să cred că au trecut anii așa de repede – spune Florin Piersic, conform RomâniaTV.

Eu am nevoie de spectatori, nu pot singur să stau în baie și să vorbesc cu mine în oglindă? Ce să-mi spun? Că sunt frumos? Nu mai sunt de mult. Că sunt tanar? Nu mai sunt de mult. În rest, luați-mă așa cum sunt, bucurați-vă că mai ciripesc, că mai zic și eu câte ceva – a continuat maestrul.

Actorul de teatru și film și-a amintit cu lacrimi în ochi de colegii și prietenii pierduți. Marga Barbu, Sobi Cseh, Leopoldina Bălănuță și Dumitru Furdui sunt doar câțiva prieteni cărora Florin Piersic le simte lipsa de când au plecat dintre noi.

Asta e durerea mea mare, că toți martorii mei, profesional vorbind, toți cei care au fost cu mine, care au ras cu mine, au lăcrimat cu mine, am împărțit cu ei extraordionar de multe momente pe care eu le știu. Am atâtea povești despre fiecare. Nu mai sunt mulți care am fost cu ei alături.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: