PRIMĂRIA BUZĂU CAUTĂ ŞEF SERVICIU ADMINISTRATIV

    Administrația locală anunţă organizarea concursului/examenului de recrutare în vederea ocupării pe perioadă nedeterminată a postului de conducere contractual vacant de şef Serviciu Administrativ.  Candidații interesați trebuie să fie licențiați în domeniul științelor inginerești și să aibă o vechime de 3 ani în specialitatea studiilor absolvite. Concursul pentru ocuparea postului vacant de şef Serviciu Administrativ se va desfășura în 3 etape: selecția dosarelor, proba scrisă și interviul.

Persoanele interesate pot depune dosarele la Registratura Generală a Primăriei Buzău, până la data de 24 noiembrie, ora 14.00, urmând ca selecția candidaților să se facă pe 27 noiembrie, până la ora 10.00.  Odată ce se va termina această etapă, va urma proba scrisă, care se va susține pe 5 decembrie, de la ora 10.00. Candidații care trec de această probă vor susține fi supuși interviului, pe 11 decembrie, tot de la ora 10.00.

Cel care va ocupa pe perioadă nedeterminată, postul  de conducere contractual vacant de şef Serviciu Administrativ va fi anunțat după ce vor fi finalizate contestațiile pentru proba de interviu. Condițiile de participare la examen precum și bibliografia o puteți citi aici:Anunt-concurs.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: