Reabilitare experiment a autorităților județene, pe un tronson din zona Râmnicu Sărat

Preşedintele Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu a precizat că, în acest an se va face un experiment pe drumurile nepietruite. Mai exact, se va încerca reabilitarea acestor drumuri prin folosirea unor mixturi. Pentru mai multe drumuri judeţene s-a realizat deja proiectarea, primul tronson care va beneficia de acest tratament fiind în zona Râmnicu Sărat. În acest mod, autorităţile judeţene urmăresc să nu mai cheltuiască în fiecare an, bani cu balastări.

[bs-quote quote=”Vom face un experiment anul acesta, pe drumurile nepietruite. Vom încerca cu anumite mixturi, să vedem. Eu cred că va fi un lucru bun, pentru că nu vom cheltui bani în fiecare an pe balastări. Vedeți în perioada de iarnă și în anotimpul ploios sunt mereu probleme pe drumurile care nu sunt asfaltate. ” style=”default” align=”center” author_name=”Petre Emanoil Neagu” author_job=”președinte Consiliul Județean Buzău” author_avatar=”http://www.buzaumedia.ro/wp/wp-content/plugins/blockquote-pack-pro/img/other/steve-jobs.png”][/bs-quote]

Judeţul Buzău are un excedent bugetar de peste 78 de milioane de lei rezultat la finele anului trecut, banii urmând a fi cheltuiţi în perioada viitoare pe proiecte de infrastructură.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: