Reduceri de sezon și premii garantate la Shopping City Buzău

Magia iernii continuă la Shopping City Buzău, cu reduceri de sezon și premii garantate pentru clienți, până pe 14 februarie. Ai la dispoziție o gamă variată de magazine, care îți oferă reduceri de până la 70% pentru ca tu să te poți bucura de mai mult #shoppingînsiguranță. În plus, cumpărăturile de minimum 100 de lei îți aduc garantat premii pe loc.

 

Premii instant, pentru un stil de viață mai sustenabil

Dacă faci achiziții în valoare minimă de 100 de lei din magazine sau de 150 de lei din hypermarket-ul Carrefour, Shopping City Buzău te recompensează garantat cu o sacoșă eco sau cu un talon valoric în valoare de 50 sau 20 de lei. Prin oferirea sacoșelor eco, centrul comercial încurajează comportamentul responsabil față de mediu prin folosirea produselor biodegradabile. În acest sens, Shopping City Buzău a lansat, în 2020, inițiativa de colectare selectivă “Natura unui Mulțumesc”. În prima etapă a proiectului,    s-au instalat recipiente de colectare selectivă compartimentate după tipul de deșeu: hârtie și carton, plastic și metal, și deșeu menajer.

 

Ofertele iernii sunt la Shopping City Buzău: reduceri de până la 70% în magazinele partenere

În sezonul reducerilor, magazinele Optiplaza, OPTIblu, Jolidon și Hervis oferă reduceri de până la 70% la o selecție de produse. La Meli Melo și Yves Rocher vei găsi articole reduse cu până la 50%, iar Benvenuti ți-a pregătit discount-uri de până la 55%.  Pe tot parcursul lunii ianuarie, Sensiblu îți pune la dispoziție o selecție de produse reduse cu până la 47%. Pisicuțele sunt răsfățate la Animax – dacă achiziționezi 5 conserve Petkult, primești o conservă gratis. Dacă alegi să cumperi 2 perechi de încălțăminte la reducere de la Deichmann, pe cea de-a treia o primești gratuit, iar la o pereche de încălțăminte redusă, primești discount de 50% pentru cea de-a doua.

Măsuri sporite de protecție în mall

Puteți urmări toate evenimentele și campaniile Shopping City Buzău pe https://shoppingcitybuzau.ro/   și pe pagina de Facebook.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: