Școala din Ziduri, renovată de compania ”Patru mâini”

elevi-scoala-ziduriCopiii din localitatea Ziduri ar putea avea condiții mai bune la școală. Unitatea de învățământ din comună este pe punctul de a fi reabilitată de compania ”Patru mâini”, producător român de materiale de construcții, care ajută anual la renovarea a peste 30 de unități de învățământ primar și gimnazial, unități de ajutorare socială (ex- cantine sociale) sau unități sanitare.

”Patru Mâini crede în puterea comunităților și a ajutorului care se reintoarce și se auto-potențează pe măsură ce e oferit. Crede în faptul că schimbările mari încep cu pași mici, din aproape în aproape, om cu om. De aceea am înfințat un Fond pentru Comunitate, prin care, anual, 3 dintre produsele noastre strâng câte un leu (per sac) pe care apoi îi întoarce în comunitatea care a generat vânzarea. Spre exemplu, în acest an, dacă în județul Timiș comunitatea va renova și va genera vânzarea produselor Primus Macrogranular, Primus Extraflex, si Primus Glet de Interior, vom putea ajuta la renovarea Școlii Heliade Rădulescu, din comuna Ziduri, județul Buzău”, se arată într-un comunicat remis de companie.

Compania menționată a aflat de nevoile școlii din Ziduri după ce  reprezentanții unității de învățământ s-au înscris în cursa deschisă pentru renovare, prin intermediul aplicației de Facebook pe care firma a pus-o la dispoziția celor interesați.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: