Se caută bani pentru continuarea lucrărilor la două școli din Râmnicu Sărat

 

Autoritățile din Râmnicu Sărat caută soluții pentru a finaliza la timp lucrările de reabilitare la Colegiul Național ,,Alexandru Vlahuță” şi cele de construcție la Şcoala Gimnazială ,,Dr. Ilie Pavel”, după ce Ministerul Dezvoltării a anunțat că nu mai sunt fonduri pentru a finanța investițiile derulate prin Programul Național de Dezvoltare Locală. În aceste condiții, investițiile finanțate prin PNDL vor trebui suportate de la bugetul local sau vor fi oprite.

Responsabilii Primăriei Rm Sărat sunt însă încrezători că termenele de finalizare a lucrărilor vor fi respectate, astfel încât cele două școli să-și deschidă cât mai repede porțile. Edilul din Rm Sărat, Sorin Cîrjan, consideră că Şcoala Gimnazială ,,Dr. Ilie Pavel”, din cartierul Zidari, se va deschide odată cu debutul noului an școlar.

Autoritățile din Rm Sărat iau în calcul și o posibilă majorare a taxelor și impozitelor locale, începând de anul viitor, astfel încât să fie finalizate și lucrările la Colegiul Național ,,Al. Vlahuță”.

Lucrările de reabilitare și modernizare la Colegiul Național „Alexandru Vlahuță” , și construcția Școlii Gimanaziale „Dr. Ilie Pavel” au demarat în anul 2019.

 

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: