Viceprimarul Oana Matache, împreună cu o echipă a Primăriei, reprezintă Buzăul la EXPO REAL München

Constantin Toma

Viceprimarul Oana Matache, împreună cu o echipă a Primăriei, reprezintă Buzăul, în standul României, la cel mai important târg de investiții și imobiliare din Europa – EXPO REAL München, din Germania (11 -13 octombrie 2021).

Oana Matache 

Am onoarea să conduc echipa care reprezintă Buzăul, pentru prima dată, la EXPO REAL München – cel mai important târg de investiții și imobiliare din Europa.

Învățăm de la cei mai buni despre cum putem promova și conecta Buzăul astfel încât să atragem parteneri pentru investiții.

Proiectele prioritare pe care le promovăm în cadrul târgului ca fiind de interes pentru orașul Buzău în vederea dezvoltării viitoarelor parteneriate public-private sunt :

  • construcții de locuințe;
  • parcări și pasaje subterane;
  • dezvoltarea parcului industrial;
  • clinici și spital;
  • atragerea proiectelor de tip start-up & inovație.

Târgul Expo Real München , aflat anul acesta la a 23-a ediţie, reprezintă pentru Buzău o oportunitate excelentă de a întâlni şi interacţiona cu participanți din peste 70 de ţări, fiind un pandant al networking-ului internaţional, al proiectelor de anvergură, al investiţiilor şi finanţărilor transfrontaliere. Aici se reunesc toate verigile lanţului valoric din domeniu – de la dezvoltatori de proiecte, investitori şi finanțatori, la regiuni economice şi oraşe – transformând expoziţia într-un eveniment unic pe piaţa internaţională.