Absenţe greu de suplinit, dar victoria este obligatorie! H.M. Buzău – H.C.F. Piatra Neamţ, sîmbătă, la Sala Sporturilor

de Stiri Buzau Media

faza hmMeci de dificultate sporită pentru Handbal Municipal, care dispută sîmbătă, la Sala Sporturilor, una dintre cele mai grele partide din retur. Şi adversarul este de un nivel ridicat, dar şi problemele de lot pe care trebuie să le gestioneze antrenorul Romeo Ilie pentru această partidă sînt mari cît casa. Nu vor putea juca în meciul de mîine interul Anca Ionescu şi extrema Cristina Clisu, ambele accidentate destul de grav în etapa trecută, la Tîrgovişte. Dar, indiferent de probleme, echipa buzoiană nu are la dispoziţie decît varianta victorie, pentru a nu-şi compromite şansele la promovarea directă în Liga Naţională.

Valoric, normal că sîntem peste ele, dar acum ne confruntăm cu o situaţie dificilă, lotul e aproape decimat, niciodată n-am avut atîtea accidentări. Dar sperăm să suplinim cu ce avem şi să facem faţă cu brio, să ne apropiem victoria. Şi aşa meciul era el dificil, cu atît mai mult este acum, cînd ne confruntăm cu atîtea accidentări – a declarat antrenorul Romeo Ilie.

Partida dintre HM Buzău şi HCF Piatra Neamţ, contînd pentrz etapa a 2-a a returului Diviziei A se va disputa de la ora 12.30, iar intrarea va fi liberă.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns