Antrenorul Ilie Stan îi invită pe suporterii buzoieni la discuții, pe stadionul din Crâng

de Stiri Buzau Media

Antrenorul principal al clubului SCM Gloria Buzău, Ilie Stan a lansat un apel la adresa suporterilor echipei să vină luni, 15 iulie, la ora 10.00, la stadionul din Crâng pentru a purta discuții deschise cu aceștia. Invitația se adresează celor care l-au criticat pe rețelele de socializare. ,, Îi invit să mă cunoască personal şi nu din ceea ce se scrie în presă sau pe reţelele de socializare”, este solicitarea tehnicianului buzoian. Pentru cei interesați accesul se va face pe la intrarea fotbaliştilor și că discuţiile se vor purta la tribuna a 2-a.

,,Veniţi să mă cunoaşteţi personal, nu de pe reţelele de socializare!”

„De când am revenit la Buzău, pe reţelele de socializare au apărut o serie de opinii despre mine, mai ales negative, atât ca om cât şi ca antrenor. Nu vreau să le răspund acelor persoane pe aceleaşi căi. Îi invit să mă cunoască personal şi nu din ceea ce se scrie în presă sau pe reţelele de socializare. În acest sens, fac apel către suporterii, susţinătorii echipei SCM Gloria Buzău, să vină să discutăm deschis, faţa în faţă, aşa cum este şi normal. Nu este drept, nici pentru mine, nici pentru altcineva, să primim jigniri şi ameninţări, atâta timp cât nu ne cunoaştem personal. Voi fi deschis şi le voi răspunde la toate problemele expuse pe reţelele de socializare. Sunt buzoian, am crescut aici şi am revenit acasă pentru că vreau să fac performanţă. Dar pentru acest lucru trebuie să avem linişte, să facem front comun şi să vedem lucrurile aşa cum stau ele acolo jos, în iarbă, nu online.

Vă aştept luni, 15 iulie, ora 10.00, la stadionul Gloria!”

Ilie Stan a anunțat imediat după ce a preluat banca tehnică a clubului buzoian un obiectiv îndrăzneț, în contextul în care Gloria Buzău a promovat în liga a doua. Recent, fotbaliștii au încheiat şi cel de al doilea stagiu de pregătire din această vară. Elevii lui Ilie Stan au susţinut şi un meci de verificare pe stadionul „Tineretului” din Braşov, unde au avut ca adversară formaţia de Liga 3 – AFC Hărman, pe care au învins-o cu de 5 la 1, la pauză 2 la 0.

Știri despre: , ,