Aproximativ 1.000 de copii din Buzău vor fi pe Arena Națională la partida România – Norvegia

de Stiri Buzau Media

Aproximativ 1.000 de copii din Buzău vor participa pe Arena Națională la partida România – Norvegia din preliminariile Euro 2020. Meciul de fotbal se va disputa fără spectatori din cauza incidentelor de la meciurile cu Spania și Malta. UEFA permite totuși accesul pe stadion al copiilor sub 14 ani. Astfel că FRF s-a mobilizat pentru ca tricolorii să aibă totuși susținere din tribune.

„Copiii beneficiază de intrare gratuită. De aceea îi rog pe directorii de școli din județul Buzău să trimită la secretariatgeneral@frf.ro solicitări de bilete gratuite. Termenul a fost prelungit până miercuri inclusiv. Pentru copiii din mediul rural transportul se poate face cu microbuzele școlare. M-aș bucura să trimitem de la Buzău o mie de copii la meci. Pe lângă bilet, copiii vor primi la intrare și un pachet compus dintr-o băutură răcoritoare și o gustare”, a anunțat Adrian Petre, președintele AJF Buzău.

În total, 30.000 de copii din toată țara vor fi pe stadion. Meciul România – Norvegia va avea loc marți 15 octombrie de la ora 21.45.

Sursă foto FB Adrian Robert Petre