Bronz pentru Marina Baboi la Campionatele Balcanice

de Stiri Buzau Media

Cea mai bună sprinteră a României, buzoianca Marina Baboi, continuă șirul rezultatelor de excepție. Cea mai recentă performanță a fost consemnată la ediţia din acest an a  Campionatelor Balcanice de atletism pentru seniori, întreceri care i-au adus Marinei Baboi cea de-a 20-a medalie balcanică din palmares!

Cea mai bună sprinteră a României a cucerit medalia de bronz cu ştafeta de 4 x 100 de metri, în care a fost ultimul schimb, într-o formulă care le-a mai avut în componenţă pe Ana Maria Roşianu, Roxana Ene şi Ana Maria Nesteriuc. Marina a recuperat senzaţional în ultima partea cursei, iar România a terminat pe podium, după ştafetele Greciei şi Serbiei.

La concursul organizat la Smederevo, în Serbia, Marina a luat startul şi în probele de 100 şi 200 de metri. Concurenţa a fost acerbă, cu multe multiple medaliate mondiale şi europene la start. La 100 de metri, cu un timp de 11,57 s, Marina s-a clasat pe locul 7, iar la 200 de metri, cu un timp de 23,82 s, a terminat a 6-a. Pentru Marina Baboi, şi la 100, şi la 200 de metri, au fost însă cei mai buni timpi alergaţi la competiţiile desfăşurate în afara ţării!

Următoarea competiţie la care buzoianca va participa este și  marea provocare a sezonului: Europenele de tineret de la Tallinn, Estonia, din perioada 8-11 iulie.

Știri despre: , , ,