Buzoianul Ovidiu Ionescu, calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo și în proba de dublu mixt

de Stiri Buzau Media

O nouă performanță de excepție a buzoianului Ovidiu Ionescu, cel mai bun jucător de tenis de masă din România. După ce s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo, în proba de simplu masculin, Ionescu a reușit să se califice și în proba de dublu mixt, alături de Bernadette Szocs.

Calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo a lui Ovidiu Ionescu și Bernadette Szocs, în proba de dublu mixt, a fost anunțată de Federaţia Română de Tenis de Masă, condusă de un alt buzoian, Cristinel Romanescu. Anunțul vine după ce  Federaţia Internaţională de Tenis de Masă a confirmat, ieri, prezenţa perechii de dublu mixt la Tokyo, dublul mixt din România fiind unul dintre cele 16 perechi din lume care va participa în această proba olimpică.

În urma calificării perechii de dublu mixt formată din buzoianul Ovidiu Ionescu şi Bernadette Szocs numărul sportivilor români calificaţi la J.O. de la Tokyo nu se modifică deoarece ambii jucători făceau deja parte din lotul olimpic la celelalte probe din concursul de tenis de masă.

România are 63 de sportivi calificaţi la Jocurile Olimpice de la Tokyo la 13 discipline sportive: înot, atletism, canotaj, fotbal, gimnastică artistică, baschet 3×3, ciclism, lupte, tir sportiv, canoe, tenis de masă, box şi scrimă.

Jocurile Olimpice de la Tokyo au fost amânate pentru intervalul 23 iulie-8 august 2021, după ce iniţial erau programate în perioada 24 iulie-9 august 2020.

Știri despre: ,