Buzoianul Ovidiu Ionescu, vicecampion mondial la dublu masculin!

de Stiri Buzau Media
Sursa foto:frtmromania
Sursa foto:frtmromania

Perechea formată din buzoianul Ovidiu Ionescu și spaniolul Alvaro Robles Martinez este vicecampioană mondială în proba de dublu masculin, după o finală foarte grea, disputată la Campionatul Mondial de tenis de masă din Ungaria. Cei doi au jucat astăzi, pentru aur cu chinezii Long Ma/Chuqin Wang. Meciul s-a încheiat în favoarea asiaticilor cu scorul de 4-1. Perechea Ovidiu Ionescu/Alvaro Robles (Spania) s-a calificat în finală, după ce a învins perechea din Portugalia formată din Tiago Apolonia/Joao Monteiro. ,,Când am început tenisul de masă am visat la rezultate mari, dar finala unui Campionat Mondial nu știu dacă a fost în mintea mea. Este un vis devenit realitate și sunt mândru că am ajuns în finală cu prietenul meu Alvaro. Este un sentiment extraordinar și sper ca aceste rezultate să demonstreze că dacă muncești din greu astfel de performanțe pot veni. Este vorba despre antrenament și despre a crede în tine, iar totul e posibil. Sunt puțin mai norocos decât Alvaro, părinții mei sunt aici și mă voi bucura alături de ei. Am avut surpriza de a afla că logodnica mea e aici, nici măcar nu știam. Este o performanță importantă în România„, a spus Ovidiu Ionescu în urmă cu câteva minute în conferința de presă. România a participat la Campionatul Mondial de tenis de Masă din Ungaria cu nouă sportivi în probele de simplu feminin și masculin, dublu feminin și masculin și dublu mixt.

Campionul nostru, primele reacții după ce a obținut medalia de argint la Campionatul Mondial de tenis de masă din Ungaria

???Campionul nostru, primele reacții după ce a obținut medalia de argint la Campionatul Mondial de tenis de masă din Ungaria!???️"Când am început tenisul de masă am visat la rezultate mari, dar finala unui Campionat Mondial nu știu dacă a fost în mintea mea. Este un vis devenit realitate și sunt mândru că am ajuns în finală cu prietenul meu Alvaro. Este un sentiment extraordinar și sper ca aceste rezultate să demonstreze că dacă muncești din greu astfel de performanțe pot veni. Este vorba despre antrenament și despre a crede în tine, iar totul e posibil. Sunt puțin mai norocos decât Alvaro, părinții mei sunt aici și mă voi bucura alături de ei. Am avut surpriza de a afla că logodnica mea e aici, nici măcar nu știam. Este o performanță importantă în România", a spus Ovidiu în conferința de presă. Felicitări, Ionescu Ovidiu George!???

Publicată de Federația Română de Tenis de Masă pe Sâmbătă, 27 aprilie 2019