Ce păcat! Decimată de accidentări şi fără posibilitatea ca jocul să fie amînat, Stejarul nu se prezintă la Baia Mare!

de Stiri Buzau Media

faza stejarulDezamăgire maximă în tabăra Stejarului. Calificată în sferturile de finală ale Cupei României după ce a cîştigat meciul de baraj din Grupa a 2-a valorică cu CS Năvodari, 21-14, echipa buzoiană nu se va prezenta la meciul care ar fi trebuit să se dispute sîmbătă, pe terenul vicecampioanei Ştiinţa Baia Mare! Fără 12 jucători accidentaţi serios în partida cu CS Năvodari, Stejarului îi este imposibil să se prezinte la Baia Mare, iar completarea lotului cu juniori este nu numai interzisă de regulament, dar şi extrem de periculoasă pentru integritatea fizică a acestora.

Am doar 14 jucători valizi, restul sînt accidentaţi cu recuperări de durată. Am făcut o cerere la Federaţie prin care am solicitat amînarea acestui meci, însă nu a fost posibil. Ne-ar fi plăcut să mergem la Baia Mare şi să jucăm acest meci, indiferent de cîte puncte am fi luat. Nu avem un lot numeros şi orice accidentare ne dă peste cap, iar după meciul cu Năvodari, am avut cel puţin 4 accidentaţi grav – a explicat antrenorul Costică Merşoiu.

În conformitate cu prevederile ROAR şi ţinînd cont de specificul competiţiei, care face practic imposibilă reprogramarea partidei, oficialii FRR au decis amendarea echipei buzoiene cu suma de 1.000 de euro! Ştiinţa Baia Mare se califică astfel în semifinalele Cupei României, cu o victorie, 5-0, la „masa verde”.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns