Clubul din Crâng pune la vânzare abonamente, pentru meciurile desfăşurate de fotbaliștii buzoieni pe teren propriu, în sezonul competiţional 2019-2020

de Stiri Buzau Media

Sport Club Municipal Gloria Buzău anunţă suporterii echipei de fotbal că pune în vânzare abonamente pentru meciurile desfăşurate pe teren propriu în sezonul competiţional 2019-2020 al Ligii 2 Casa Pariurilor. Prețurile abonamentelor sunt următoarele:

  •     Peluze: 70 lei (sector 17)
  •     Tribuna II: 120 lei (sector 25)
  •     Tribuna I: 150 lei (sector 6)
  •     Tribuna 0: 200 lei (sector 6)

Comanda şi ridicarea abonamentelor se pot face exclusiv la casa de bilete a stadionului de la Poarta 2 – Electrica, începând cu data de 13 august 2019, până cu o zi înaintea meciului.

Atenţie! Nu se eliberează abonamente în ziua partidei!

Spectatorii care doresc să achiziţioneze abonamente trebuie să semneze un acord pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, în momentul ridicării acestora. Pentru meciul de pe teren propriu împotriva echipei Sportul Snagov, clubul pune la dispoziţia spectatorilor, următoarele categorii de bilete:

  •     Peluze: 5 lei/meci;
  •     Tribuna II: 8 lei/meci;
  •     Tribuna I: 10 lei/meci;
  •     Tribuna 0: 15 lei/meci.

Biletele se pot achiziţiona de la următoarele 5 case de bilete:

  • – Poarta 1 (Piaţa Crâng) – 1 casă cu 2 operatori (deschisă doar în ziua meciului, cu 3 ore înainte de începerea partidei)
  • – Poarta 2 (Electrica) – 1 casă cu 2 operatori ( casă deschisă zilnic între orele 10.00 – 18.00, iar in ziua meciului deschisă cu 3 ore înainte de începerea partidei)
  • – Poarta 4 (Pădure Crâng) – 1 casă cu 2 operatori (deschisă doar în ziua meciului, cu 3 ore înainte de începerea partidei)
  • – Poarta principală de acces în Parcul Crâng – 2 case cu 2 câte operatori (deschise doar în ziua meciului, cu 3 ore înainte de începerea partidei)
  • –  Info Point-ul din incinta supermarketului Carrefour din Shopping City Buzău – o casă cu 2 operatori (deschisă zilnic între orele 10.00 – 22.00).

Biletele (nu şi abonamentele!) pot fi procurate şi online, de la adresele: https://www.entertix.ro/ şi https://www.myticket.ro/, spectatorii având obligaţia de a se prezenta la porţile de intrare în stadion cu biletele printate, având codul de bare vizibil în bune condiţii pentru a fi citit de terminalele de acces. Pentru îmbunătăţirea desfăşurării evenimentelor sportive care se vor desfăşura la stadionul „Gloria” Buzău, publicul trebuie să țină cont de un set de măsuri organizatorice necesare. Astfel, accesul spectatorilor în incinta stadionului se va face cu maximum 90 de minute înainte de începerea partidelor. Intrarea va fi permisă pe următoarele porţi: Poarta 1 (Piaţa Crâng), Poarta 2 (Electrica), Poarta 3 (Stadion „Metalul” – doar pentru galeriile oaspete) şi Poarta 4 (Pădure Crâng). Persoanele cu dizabilităţi vor intra gratuit în stadion, pe Poarta 3, locurile destinate acestora fiind situate la Tribuna I, sector 1. Copiii cu vârsta mai mică de 10 ani au accesul gratuit în stadion. Este obligatoriu ca aceştia să fie însoţiţi de un adult. Informaţii suplimentare se pot obţine la telefon: +40 338 401 588 sau la sediul SCM Gloria Buzău, din Bd. Mareşal Averescu. nr. 5. Buzău.

Știri despre: , ,