Cupa României la fotbal: FC Buzău – Academica Clinceni, miercuri 22 septembrie

de Stiri Buzau Media

Informare mass-media

AS Fotbal Club Buzău va întâlni în cadrul 16-imilor Cupei României la fotbal, pe stadionul din „Crâng”, ACS FC Academica Clinceni. Partida este programată miercuri, 22 septembrie, de la ora 16.30.

Intrarea generală este de 10 lei / persoană, iar suporterii pot achiziţiona bilete de la cele două puncte de vânzare din apropierea stadionului “Gloria” (poartă Parcul Crâng şi poartă Electrica), în ziua meciului, începând cu ora 10.00).

 

IMPORTANT!

SE FAC TESTE RAPIDE LA STADION

Începând cu ora 14:00, suporterii pot face teste rapide la stadionul ,,Gloria“. Punctul de vaccinare este amenajat la  poarta de acces de lângă Electrica.

Preţul unui test este de 20 Ron.

 

AS FC Buzău pune în vânzare abonamente pentru tot sezonul 2021-2022 (Liga 2 / Cupa României):

-Tribuna I: 100 lei

-V.I.P.: 500 lei

Abonamentele pot fi achiziţionate de la Stadionul „Gloria”, intrarea principală din Str. Mareşal Averescu, nr. 5 (vizavi de magazinul de instalaţii termice şi sanitare). Persoană de contact: Dl. Marian Lambru, tel.: 0745.475.553

Conform legislaţiei în vigoare, la meci pot asista spectatori din următoarele categorii:

-Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.

-Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.

-Persoanele care certifică faptul că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.

-Minorii sunt exceptaţi de la regula testării, la stadion prezentând documentul de identitate (buletin, certificat de naştere), însoţit de bilet (digital sau printat).

-Copiii cu vârsta sub 14 beneficiază de acces gratuit la stadion prezentând documentul de identitate (buletin, certificat de naştere)

Pentru primele 3 categorii prezentate mai sus, documentele medicale justificative vor fi prezentate la stadion împreună cu biletul (digital sau printat).

Acreditări presă

Asociaţia Sportivă Fotbal Club Buzău deschide procesul de acreditare pentru jurnaliştii care doresc să participe la meciul cu ACS FC Academica Clinceni, din cadrul 16-imilor Cupei României la fotbal.

Cei interesaţi pot confirma prezenţa la acest eveniment până miercuri, 22 septembrie, ora 12.00, la adresa asfcbzpress@gmail.com, astfel: legitimaţia de serviciu în format digital care să conţină nume, prenume, instituţia media şi funcţia celui prezent la eveniment.

Reprezentanţii mass-media sunt rugaţi să respecte toate normele în vigoare şi regulile de distanţare socială pentru a preveni răspândirea virusului SARS-CoV-2.