Echipa de oină senioare a CSM Rm Sărat a cucerit Cupa Federației

de Stiri Buzau Media

 

Încă un succes senzațional obținut de secția de oină a CSM Rm. Sărat! La trei luni după reînfiinţarea secţiei, răstimp în care a cucerit nemeroase titluri de campioană şi medalii la campionatele naţionale şi Cupa României, atât la seniori, cât și la juniori, CSM Rm. Sărat a caştigat, sâmbătă, unul dintre cele mai preţioase trofee interne, în întrecerea senioarelor: Cupa Federaţiei!

Trofeul este cu atât mai preţios cu cât antrenorul Cosmin Bălan a participat cu o echipă de junioare, iar medaliile de aur au fost cucerite chiar în faţa şi pe terenul marii favorite, Progresul Băileşti, nimeni alta decât gazda competiţiei, la care au mai participat Hoina Craiova şi Avântul Frasin. Mai mult, jucătoarele de la CSM Rm. Sărat au fost la prima lor participare la această întrecere.

Secţia de oină de la CSM Rm. Sărat are un palmares incredibil după ultimele competiţii, totul culminând cu titlul naţional cucerit de echipa de Juniori 1! Pe lista performanțelor se mai află titlul de vicecampioană naţională la Junioare 1 şi medalie de bronz la Junioare 2, la Campionatul Naţional de la Mioveni.