FC Buzău, eliminată din Cupa României la fotbal, în sferturi

de Stiri Buzau Media

Oarecum previzibil, FC Buzău a fost eliminată, ieri seară, în faza sferturilor de finală ale Cupei României, de prim divizionara FC Voluntari, într-un meci disputat pe stadionul din Crâng.

La revenirea în tribune după o lună de restricţii, suporterii buzoieni n-au avut parte, din păcate, de un spectacol pe măsura mizei pusă în joc. Pe lângă temperatura extrem de scăzută, fanii au trebuit să suporte şi o reprezentaţie cu mult sub aşteptări din partea ambelor echipe.

Timp de 90 de minute, fazele de poartă au lipsit aproape cu desăvârşire, iar într-un astfel de scenariu diferenţa a fost făcută de un moment special. În minutul 57, stoperul Buzăului, Daniel Vârtej, l-a atacat neglijent în careu pe Lorand Fulop, iar centralul Flueran, foarte aproape de fază, a indicat imediat punctul cu var. Execuţia lui Cosmin Achim l-a lăsat fără replică pe Relu Stoian, iar scorul de 0-1 s-a menținut pe tabelă până la final.

După eliminarea din Cupa României, FC Buzău se va concentra exclusiv pe campionat, acolo unde va juca duminică, în Ghencea, împotriva Stelei, ultima reprezentaţie din acest an a jucătorilor lui Cristi Pustai.