FC Buzău urcă pe locurile de play-off, după a patra victorie consecutivă

de Stiri Buzau Media

 

FC Buzău continuă șirul victoriilor convingătoare, a patra consecutivă. Echipa din Crâng s-a impus, ieri, fără probleme, în fața vecinei de clasament, Metaloglobus București, cu 4 la 1.

Primul gol a venit încă în debutul meciului, în minutul 9, după ce Cârstocea l-a învins pe Gavrilaș cu un șut imparabil, de la marginea careului. Același Cârstocea a majorat scorul cu câteva minute înainte de pauză, cu o execuție de la 30 de metri, în colțul lung al porții adverse.

La 10 minute de la reluare, Buzăul a înscris, din nou, pentru 3 la 0. Cristian Ciobanu a executat sigur un penalty dictat în urma unui henț comis de un jucător de la Metaloglobus, la executarea unei lovituri libere.

Bucureștenii au redus din diferență în minutul 69, prin veteranul Ovidiu Herea. Fostul jucător al Rapidului a reluat cu capul, după o centrare care a traversat tot careul echipei buzoiene.

Formația din Crâng a stabilit scorul final în minutul 89, prin tânărul Alex Neacșu. Abia intrat în teren, acesta a șutat din 9 metri imparabil.

În urma victoriei de ieri, FC Buzău a urcat pe locurile de play-off ale ligii secunde, țintă stabilită de Cristi Pustai încă de la startul campionatului.

Etapa viitoare, echipa buzoiană va juca în deplasare la Miercurea Ciuc, cu Csikszereda. Partida este programată pentru 25 septembrie. Până atunci, miercuri, de la 16.30, FC Buzău dispută pe arena din Crâng șaisprezecimile de finală ale Cupei României, cu Academica Clinceni.

 

Știri despre: , , ,