Fotbal | Start perfect în play-out

de Stiri Buzau Media

Gloria Buzău are un start perfect în Grupa B din play-out-ul ligii secunde de fotbal. Jucătorii buzoieni s-au impus, clar, cu 4-2 (2-0), sâmbătă, pe terenul Viitorului Tg. Jiu Echipa din Crâng a profitat din plin de degringolada din tabăra gorjeană, formaţie care pare să fi suferit un şoc din cauza ratării incredibile a prezenţei în play-off și a despărțirii de antrenorul Flavius Stoican, chiar înaintea meciului cu Gloria.

Fotbaliștii lui Ilie Stan au marcat de două ori până la pauză, prin Chică-Roșcă și Petre. În partea a doua a meciului, echipa buzoiană și-a mărit avantajul după reușită lui Ghinga, dar gazdele au redus din diferenţă, 1-3, în minutul 69, după ce Darius Buia a marcat din penalty. Buzoienii au refăcut diferenţa de trei goluri în minutul 76, graţie acţiunii finalizate de moldoveanul Andronic. Scorul final, 2-4, a fost stabilit de gorjenii după reușita din prelungiri a aceluiași Darius Buia!

În etapa următoare a play-out-ului, Gloria Buzău nu va juca.

Conform regulamentului, în play-out s-a intrat cu punctajul de la finalul sezonului regulat. Locurile 6 și 7 din fiecare serie retrogradează direct, iar ocupantele locurilor 5 vor susține o dublă de baraj pentru menținerea în eșalonul second.

Știri despre: