Gloria Buzău, doar un egal la Ploiești, dar tot mai departe de emoțiile tetrogradării

de Stiri Buzau Media

Gloria Buzău se îndepărtează de zona periculoasă a retrogradării, după ce a reușit să plece neînvinsă de la Ploiești, scor 1-1, în fața Petrolului. Partida, extrem de dinamică și cu multe ocazii de gol, a avut loc, sâmbătă, în cadrul etapei cu numărul 4 din Seria B a turneului play-out din liga a doua de fotbal.

După mai multe ratări, la ambele porți, buzoienii au deschis scorul prin Vîrtej în minutul 38, după o respingere greșită a portarului advers la o centrare venită din partea dreaptă. Ocaziile au continuat și în a doua parte a meciului, dar jucătorii Gloriei s-au apărat exact. Finalul maciului a fost dramatic, iar Petrolul a egalat prin Tudor în primul minut al prelungirilor partidei. Ultima mare ocazie a meciului a aparținut însă tot buzoienilor, prin Nedelea, care a ratat de puțin golul victoriei. Chiar și așa, remiza de la Ploiești a părut echitabilă din punct de vedere al numărului de ocazii la fiecare poartă, ambele echipe având șansa să obțină toate cele trei puncte.

Pentru jucătorii antrenați de Ilie Stan, egalul de la Ploiești este însă mai prețios, deoarece sunt avantajați de programul ultimelor trei etape. Buzoienii vor mai juca acasă cu Aerostar Bacău, în deplasare la CSM Reșița, iar pe teren propriu cu Concordia Chiajna și nu ar trebui să aibă probleme în finalul acestui sezon.