Handbal Club Buzău, prima victorie în turneul de la Cluj Napoca

de Stiri Buzau Media

Handbal Club Buzău – CSU Suceava: 29-25 (13-13)

Handbal Club Buzău a obținut prima victorie în turneul de la Cluj Napoca. Ieri seară, într-un meci disputat în Sala „Babeș Bolyai” din Cluj Napoca, din etapa a 22-a a Ligii Naţionale de handbal masculin, echipa buzoiană a trecut de CSU Suceava şi a revenit pe locul 8 în clasament.

Handbal Club Buzău a întâlnit o echipă arţăgoasă, luptătoare, pe loc de baraj şi în căutarea a cât mai multe puncte salvatoare în ultima parte a campionatului. Buzoienii au început partida la conducere, dar Suceava a ţinut aproape şi nu le-a permis să se distanțeze. Ba chiar a reuşit, pentru scurt timp, între minutele 18 şi 23, să se afle şi în avantaj. Dovadă a echilibrului existent, prima repriză s-a încheiat la egalitate, 13-13.

După pauză, treptat-treptat, artileria grea a buzoienilor a început să facă diferența. Buzoienii au găsit tot mai multe breşe în apărarea suceveană, iar rezultatul s-a văzut pe tabelă. Partida s-a încheiat 29-25, după o aruncare de la 7 metri a Sucevei în ultima secundă.

Astăzi, de la ora 15.50, în direct pe TVR 2, Handbal Club Buzău o va întâlni pe Potaissa Turda, în al treilea meci al turneului de la Cluj Napoca.

Știri despre: ,