Handbal Club Buzău, succes indiscutabil

de Stiri Buzau Media

Handbal Club Buzău a reușit să încheie cu încă o victorie turneul de la Cluj Napoca, unde s-au disputat etapele 21-24 din Liga Națională de handbal masculin. În ultima zi, ieri, 11 aprilie 2021, handbaliștii buzoieni s-au impus, fără probleme, în fața formației CSM Vaslui, scor 27-20(13-10), și reușește al doilea succes în turneul de la Cluj-Napoca.

Buzoienii au început în forță partida împotriva vasluienitor şi s-au distanţat la 6-1 după nici opt minute.Vasluiul şi-a revenit însă din şoc şi a căutat revenirea, dar tot buzoienii au avut grijă să țină lucrurile sub control meciul.

După pauză, Buzăul a arătat şi mai bine, însă nici Vasluiul n-a depus armele. Jucătorii de la Handbal Club au continuat ofensiva, pentru o diferenţă constantă şi liniştitoare de 5-6 goluri. Buzoienii, cu trei reuşite consecutive semnate pe final, şi-au asigurat o victorie indiscutabilă: 27-20!

Succesul este extrem de important, cu conotații în partea superioară a clasamentului unde Handbal Club Buzău 2012 a urcat pe locul 8 cu 32 de puncte.