Înfrângere în ultimele minute pentru Handbal Club Buzău

de Stiri Buzau Media

Înfrângere dureroasă, pentru Handbal Club Buzău în partida cu Steaua București, în cadrul etapei a 9-a din Liga Națională de handbal masculin. Partida a avut loc, ieri, la Chiajna, și s-a încheiat cu victoria la limită a bucureștenilor, 28-27 (16-14), după ce buzoienii au revenit incredibil de la 17-24, în minutul 42, la 27-26, în minutul 58!

Steaua a intrat cu avantaj de doua goluri la pauză, după ce a condus cu 10-6, în minutul 17 și 13-11, în minutul 25.

În partea a doua a meciului avantajul echipei bucureștene a crescut la șapte goluri, însă, incredibilul s-a produs. Handbal Club Buzău a revenit fantastic în meci și a preluat conducerea cu 27-26, în minutul 58, în fața unui adversar incapabil să riposteze în unele moment. Nu a fost suficient, iar Steaua a întors rezultatul pe tabelă și s-a impus cu 28-27, în ciuda protestelor vehemente ale conducătorilor față de deciziile venite în finalul meciului de la masa oficială.

Etapa următoare, Handbal Club Buzău va susține o partidă și mai dificilă în fața unui adversar de top european, Dinamo București. Întâlnirea dintre formația buzoiană, locul 8 cu 12 puncte, și Dinamo București va avea loc sâmbătă, 13 noiembrie 2021, în Sala Sporturilor “Romeo Iamandi” din Buzău.