Liga Florilor / SCM Gloria Buzău întâlnește miercuri HC Dunărea Brăila, în ultimul meci al anului

de Stiri Buzau Media
Sursa foto: Arhivă/SCM Gloria Buzău

SCM Gloria Buzău întâlnește miercuri, 13 noiembrie, HC Dunărea Brăila, într-un meci din Liga Florilor. Partida va fi disputată în Sala Polivalentă „Danubius” din Brăila. 

 

„Echipa noastră are nevoie de tot sprijinul suporterilor în ultimul meci al anului așa că buzoienii sunt invitați să le susțină pe fete din tribună.

SCM Gloria Buzău a avut un parcurs foarte bun în Liga Florilor. Pe 1 noiembrie a înregistrat a șaptea victorie, pe terenul nou-promovatei HCM Slobozia, într-un joc în care extremele oaspetelor au înscris mai mult de jumătate din golurile echipei. Echipa lui Ovidiu Mihăilă a intrat la pauză cu trei goluri avans, însă gazdele au revenit și au egalat la 16 în minutul 37, preluând conducerea în minutul 40, 18-17, după golul Andreei Ivan. De la 19-19 în minutul 50, buzoiencele au reușit trei goluri consecutive, Slobozia s-a apropiat la 22-23 în minutul 57, însă golul înscris de Rotaru în ultimul minut a decis soarta partidei. Buzăul a acumulat 21 de puncte și a urcat din nou pe locul al treilea, cu trei puncte în plus, dar și cu un joc mai mult disputat decât ocupanta locului 4, CSM București.