Metalul Buzău, încă o victorie convingătoare

de Stiri Buzau Media

Metalul Buzău se menține în lupta pentru un loc în play-off-ul seriei a 2-a a Ligii a 3-a de fotbal, după o nouă victorie convingătoare. Buzoienii s-au impus, sâmbătă, pe teren propriu, cu 3-1, în fața unei formații extrem de incomode, Viitorul Ianca.

Antrenorul Metalului, Vali Stan a început meciul fără formula clasică din atac, Pavel —Iacob, rămaşi pe bancă, şi cu Clătinici şi Costin Petre în avanposturi. În schimb, două piese esenţiale au fost din nou, împreună, în primul 11: stopperul Ştefan Nedelcu şi mijlocaşul şi căpitanul echipei, Costi Ispir.

Doar 11 minute au trecut până la deschiderea scorului, Clătinici răsplătind încrederea care i-a fost acordată prin titularizare cu o reuşită imparabilă. Din păcate, bucuria gazdelor a ţinut doar cinci minute, Coman restabilind egalitatea după un cumul de greşeli în defensiva buzoiană. Partida s-a încins din nou spre finalul primei reprise, când  Clătinici şi Zamfirescu au trecut pe lângă golul 2.

La reluare, Costin Petre a fost schimbat cu golgeterul Pavel, care şi-a reluat locul în atac. După nici un sfert de oră, Andrei i-a pasat minunat lui Zamfirescu, iar execuţia acestuia a readus Metalul Buzău în avantaj: 2-1! Şi tot Pavel, faultat în careu, a obţinut un penalty, pe care tot el l-a transformat, în minutul 73, pentru o victorie indiscutabilă şi pentru un moral bun înaintea jocului de sâmbăta viitoare, cu un adversar de coşmar: CSM Focşani!

În prezent Metalul Buzău ocupă poziția a 3-a a clasamentului, cu 12 puncte, în timp ce CSM Focșani se află pe locul 2, cu 13 puncte.

 

Știri despre: , ,