Metalul Buzău, victorie fără probleme la Făurei, CSM Rm. Sărat, eșec în fața Oțeului Galați

de Stiri Buzau Media

Una caldă, alta rece, pentru echipele buzoiene, în cadrul etapei cu numărul 9 din Liga 3-a de fotbal. Dacă Metalul Buzău s-a impus foarte clar în deplasarea de sâmbătă, de la Făurei, CSM Rm. Sărat a pierdut la scor în fața Oțeului Galați, una dintre candidatele la promovare.

Buzoienii de la Metalul au câștigat cu scorul de 2-0 (2-0) disputa cu CS Făurei, grație reușitelor semnate Clătinici ’28 și Pavel ’39. Succesul de la Făurei menține Metalul în partea superioară a clasamentului din Seria a 2-a, locul 5 cu 16 puncte.

În schimb, misiunea celor de la CSM Rm Sărat a fost una imposibilă pe terenul uneia dintre pretendentele la promovarea în eșalonul doi, lider după această rundă.

Otelul Galați a fost o nucă prea tare pentru râmniceni, care au fost nevoiți să se recunoască învinși extrem de clar, chiar dacă Pleșoiu a redus diferența în min. 77. Gazdele au reușit o victorie fără emoții, scor 4-1(3-0), iar CSM Rm Sărat, cu un meci mai puțin disputat, rămâne cu 11 puncte și ocupă locul 7 în ierarhia din Seria a 2-a.