O nouă victorie prețioasă! SCM Gloria Buzău – HC Zalău: 25-23 (10-12)

de Stiri Buzau Media

Încă o victorie importantă, în campionat, pentru handbalistele de la SCM Gloria Buzău în lupta pentru calificarea în cupele europene. Ieri seară, jucătoarele lui Ovidiu Mihăilă au câștigat în fața handbalistelor lui Gheorghe Tadici de la Handbal Club Zalău.

Chiar dacă adversarele au condus la pauză cu 12 -10,  echipa buzoiană a reușit să întoarcă scorul și să termine meciul învingătoare. Scorul final a fost 25 la 23 pentru Gloria Buzău.

După partida cu Handbal Club Zalău, handbalistele Gloriei revin pe teren sâmbătă şi duminică, pentru ultimele două meciuri din penultimul turneu al Ligii Naţionale, cu etapele 25-27, programat la Sf. Gheorghe. Buzoiencele vor avea de trecut alte două teste dificile, cu Rapid şi CSM Slatina.

Turneul de la Sf. Gheorghe trebuie să îi aducă Gloriei consolidarea locului 4, ultimul care asigură prezenţa în cupele europene, pentru ocuparea căruia se bate şi Măgura Cisnădie. Ardelencele au însă un program teribil. La un punct în spatele Gloriei Buzău, echipa sibiană a început turneul cu un duel de foc cu Dunărea Brăila şi va continua apoi cu dueluri teribile, cu CSM Bucureşti şi SCM Rm. Vâlcea!