O victorie și un egal pentru echipele buzoiene, în Liga a 3-a

de Stiri Buzau Media

Evoluții excelente, în weekend, pentru cele două formații buzoiene din liga a 3-a de fotbal, în fața unor echipe extrem de incomode. În etapa cu numărul 7, CSM Rm Sărat și Metalul Buzău au obținut patru puncte din deplasările de la Ianca și Focșani și continuă seria rezultatelor positive.

CSM Rm Sărat s-a impus fără drept de apel pe terenul formației Viitorul Ianca, la un scor care nu lasă loc de comentarii.

Râmnicenii au câștigat disputa cu un categoric 7-2 (4-0), grație reușitelor semnate Mihalache (de 3ori), Tigoianu, Roman, Ignat și Oprea.

Cu un joc mai puțin disputat, cu Dinamo Bacău, CSM Rm Sărat ocupă locul 6 cu 11 puncte și, în etapa următoare, va primi pe teren propriu replica echipei CSM Focșani.

La rândul ei, Metalul Buzău a reușit un punct extrem de important în deplasarea de la CSM Focșani, în fața echipei de pe locul 2 al clasamentului, cu șanse reale de promovare. Buzoienii au terminat la egalitate disputa, scor 1-1, după ce au reușit să revină, după pauză, pe tabela de marcaj în urma reușitei lui Tudorică.

Metalul Buzău încheie podiumul din seria 2 cu 13 puncte și va juca în runda viitoare pe terenul sintetic din Crâng, cu Oțelul Galați.