Rugbiștii clujeni, îngenunchiați la Buzău!

de Stiri Buzau Media

În etapa a patra a Superligii CEC Bank, echipa de rugby SCM Gloria Buzău, nou-promovată în eșalonul superior de rugby, a înâlnit-o pe CS ”U” Cluj. Partida dintre cele două echipe, disputată în weekend, în Parcul Tineretului, a fost una destul de echilibrată. Buzoienii au dominat prima repriză, iar ardelenii au controlat-o pe cea de-a doua, cu mențiunea că la final, scorul a fost net în favoarea rugbiștilor de la SCM Gloria (12-7). Buzoienii au marcat 2 eseuri și o transformare, față de adversarii de la Cluj, care au avut un eseu și o transformare.

Ambele echipe au pornit cu gândul la victorie, antrenorul rugbyștilor universitari, Horea Hîmpea a declarat înainte de meci că se așteaptă la un meci foarte greu. „La Buzău o să fie un meci destul de greu deoarece este o echipă nou promovată, dar cu dorință mare de victorie. Ne ducem acolo să facem un meci bun și de ce nu, să câștigăm”, declara Hîmpea înainte de plecarea spre Buzău.

În clasament, după patru runde conduce Steaua cu 18 puncte, urmată de CSM 16, Timișoara 14, Baia Mare 12, Buzău 9, Constanța 4, Dinamo și Cluj câte 3. În runda a 5-a, buzoienii vor avea un meci foarte dificil pe stadionul Ghencea din Capitală, unde pe 6 octombrie, de la ora 11:00, îi vor întâlni pe rugbiștii de la CSA Steaua, lideră a clasamentului Superligii CEC Bank.

Știri despre: , ,