Șanse de promovare în A, pentru echipa de volei masculin a Gloriei Buzău

de Stiri Buzau Media
Sursa foto: Arhivă
Sursa foto: Arhivă

Echipa de volei masculin a Gloriei Buzău se apropie tot mai mult de promovarea în Divizia A. Elevii lui Răzvan Parpală sunt deja calificaţi la turneul semifinal de promovare în prima ligă. La finele lunii martie, Sala Sporturilor ,,Romeo Iamandi”  va găzdui Turneul de promovare 1-4 , unde echipele SCM Gloria Buzău și Ştiinţa Bucureşti figurează printre favoritele seriei Est. De altfel, echipa de volei masculin s-a întărit cu doi jucători de valoare, respectiv Liviu Rîpeanu şi Paul Crăciun, ceea ce va da și mai multă valoarea formației buzoiene.

,,Suntem direct calificați, pe lângă Ştiinţa Bucureşti urmând ca celelalte două poziții să se dispute în sistemul playoff între celelalte echipe. Turneul acesta de 1-4 se va disputa în perioada 22 -24 martie. Până atunci este o perioadă în care încercăm să ne pregătim atât în Sala Sporturilor, cât și la CSS Buzău cu antrenamente specifice de pregătire fizică și sală de forță”, a declarat Răzvan Parpală, antrenorul principal al echipei de volei băieți, SCM Gloria Buzău.

Primele două clasate în playoff, vor merge la turneul de promovare. Acolo vor întâlni echipele clasate pe primele două locuri, din divizia Vest. Până la debutul acestui miniturneu, voleibaliștii buzoieni vor susține și câteva meciuri de pregătire. Printre echipele cu care elevii lui Răzvan Parpală vor juca se va afla și una din Republica Moldova.

Știri despre: , , ,