SCM Gloria Buzău o învinge pe ”U” Cluj cu 2-0, la Târgu Mureş şi îşi reia poziţia de lider în clasament

de Stiri Buzau Media

După patru etape din Liga secundă, SCM Gloria este una dintre cele două echipe care au punctaj maxim până acum. Cealaltă formație este Turris-Oltul, care a trecut cu 3-0 de Concordia Chiajna. Pe o căldură sufocantă, – meciul fiind întrerupt de mai multe ori, pentru pauză de hidratare-, elevii lui Ilie Stan s-au impus în deplasarea de la Târgu Mureş, în fața ”U” Cluj cu scorul de 2-0.

Primul gol marcat de buzoieni a fost în minutul 39, după un penalty executat în forță de Valentin Alexandru. Lovitura de pedeapsă a fost acordată clubului din Crâng, după ce Berci îl ţine din spate pe Munteanu care cade în careu. Prima repriză a fost prelungită cu două minute, iar SCM Gloria termină repriza în atac. La pauză, buzoienii conduceau cu 1-0 la Târgu Mureş, după o primă repriză în care au avut mai mult posesia, deși cele mai multe ocazii  le-au avut cei de la ”U” Cluj.

În minutul 78, Dragoş Huiban scapă spre poarta lui Jose Costa, pătrunde în careu, îl întoarce pe Inacio, care îl faultează. Arbitrul a acordat un nou penalty Gloriei Buzău, care este executat un minut mai târziu de Dragoş Huiban majorând  scorul.  Echipa din Crâng a folosit în această i-a folosit în această partidă pe Balauru – Gîţ, M. Ioniţă, Ghinga, Perju – Balgiu, Vîlsan – Tucaliuc (M. Constantinescu 84′), Val. Munteanu (Luptak 62′), Val. Alexandru (cpt.)(Pîrcălabu 71′) – Huiban. SCM Gloria Buzău joacă sâmbătă, 31 august, de la ora 11:00, acasă cu CS Mioveni.

Știri despre: , ,