SCM Gloria, din nou în cursa pentru cupele europene la handbal feminin

de Stiri Buzau Media

SCM Gloria Buzău este, din nou, în cărți, pentru o nouă participare în cupele europene. În cadrul turneului Ligii Naţionale de handbal feminin, organizat la sfârşitul săptămânii trecute, la Rm. Vâlcea, jucătoarele lui Ovidiu Mihăilă au bifat, şase puncte în urma confruntărilor cu codaşele Activ Ploieşti şi CSM Galaţi, după ce, în primul meci, au fost surclasate de SCM Rm. Vâlcea, cu 23-34. În urma celor două victorii buzoiencele au revenit pe locul 4 în clasament, ultima poziţie care garantează participarea in viitorul sezon al cupelor europene. Asta şi pentru că principala rivală a buzoiencelor, Măgura Cisnădie, s-a împiedicat de două ori în turneul de la Rm. Vâlcea, cu CSM Slatina şi Minaur Baia Mare.

SCM Gloria Buzău – Activ Prahova Ploiești: 27-17

După eşecul categoric cu Vâlcea, antrenorul Gloriei Buzău, Ovidiu Mihăilă, a făcut mai mult modificări în lot. Tactica a funcţionat, iar buzoiencele s-au impus clar, 27-17, în faţa ultimei clasate, Activ Ploieşti, echipă pe care, însă, nu reuşise să o invingă în meciul tur.

SCM Gloria Buzău – CSM Galați: 30-27

În următoarea partidă, echipa buzoiană a înfruntat-o pe CSM Galaţi, care nu a fost tocmai cel mai facil adversar. Prima repriză a fost echilibrată, cu cele două echipe mergând mult timp cap la cap. Desprinderea s-a produs în partea secundă, când Gloria s-a distanțat și la şase goluri diferenţă, iar deznodământul a fost cel previzibil, 30-27 pentru buzoience.

Știri despre: ,