Sezon plin de provocări pentru AS FC Buzău

de Stiri Buzau Media

Se anunță un sezon plin de provocări pentru noua echipă de fotbal a județului Buzău, Asociația Sportivă FC Buzău.

Sezonul 2021-2022 al eșalonului doi din fotbalul românesc va debuta în data de 31 iulie, cu un număr de 20 de echipe, care se vor alinia la start. Sistemul de desfășurare a ligii a 2-a de fotbal nu este încă stabilit, dar cele mai multe cluburi agreează jocuri tur-retur cu 38 de etape, hotărârea finală urmând a fi luată în Comitetul Executiv al Federației Romane de Fotbal, care se va întruni la finalul lunii iunie. Alături de noua entitate AS FC Buzău și de echipe consecrate, Farul Constanța, Petrolul Ploiești, ASU Poli Timișoara sau U Cluj, în viitoarea serie din Liga 2 vor evolua și Corona Brașov, Dacia Brăila, Unirea Dej, Steaua București, dar și Viitorul Șelimbăr.

Iată și lista completă a formațiilor care vor evolua în Liga 2, sezonul 2031-2022: Hermannstadt, Poli Iași, Dunărea Călărași, Petrolul Ploiești, Viitorul Pandurii Tg Jiu, Dacia Brăila, Steaua București, AS FC Buzău, Astra Giurgiu, Viitorul Șelimbăr, Unirea Slobozia, ASU Poli Timișoara, Corona Brașov, Unirea Dej, U Cluj, Farul Constanța, Concordia Chiajna, Metaloglobus București, Csikszereda Miercurea Ciuc și Ripensia Timișoara.

Echipele clasate pe primele două poziții vor promova direct în Liga 1, în timp ce locurile 3 și 4 vor susține câte o dublă de baraj cu formațiile clasate pe locurile 8 și 7 în turneul play-out din Liga 1. Ultimele cinci locuri din Liga 2 vor retrograda în eșalonul trei.

Știri despre: , ,