Sport | Vor să-și ia revanșa

de Stiri Buzau Media
Sursa foto: AJF Buzău

Liga a 3-a de fotbal continuă în acest weekend cu meciurile etapei a 13-a. După eșecurile din urmă cu o săptămână, când nu s-au ales cu niciun punct din confruntările cu CS Tunari şi, respectiv, Sporting Lieşti, Metalul Buzău şi CSM Rm. Sărat caută să-şi ia revanşa în această nouă etapă.

Metalul Buzău revine pe terenul sintetic, din Crâng, unde va întâlni tot o formaţie ilfoveană, vecina de clasament FC Voluntari 2. Echipa din Voluntari, ca toţi „sateliţii” din serie, este un adversar greu de citit, cu un lot care poate suferi modificări de la o etapă la alta. Cu siguranţă, valoarea este însă de partea buzoienilor, care aşteaptă prima victorie a sezonului de primăvară. În plus, Metalul Buzău are de luat revanşa după înfrângerea (1-2) nemeritată din meciul tur.

CSM Rm. Sărat va avea ca adversari tot gălățeni, ca şi în etapa trecută. După experiența nefastă de săptămâna trecută, de la Lieşti, unde au fost surclasați cu 0-5, râmnicenii speră că altfel vor sta lucrurile în deplasarea de sâmbătă, de la Valea Mărului. Deşi în coada clasamentului şi cu 10 puncte mai puţin decât CSM, echipa gălățeană vine după o victorie de moral la Chișcani şi este capabilă să pună probleme serioase. În vara lui 2015,  CSM Rm. Sărat obţinea promovarea în Liga a 3-a după o dublă manşă de baraj câştigată în fața formaţiei din Valea Mărului.