Stejarul a pierdut după pauză meciul cu Steaua U23!

de Stiri Buzau Media

faza stejarulN-a fost deloc ziua norocoasă a Stejarului! Rugbiştii buzoieni au întîlnit sîmbătă, în Parcul Tineretului, într-un meci din cadrul etapei a 15-a a Diviziei Naţionale de Seniori, pe Steaua U23. Punînd de partea lor multă ambiţie şi determinare, jucătorii lui Costică Merşoiu au reuşit una dintre cele mai bune reprize din campionat.

Ureche a marcat primele 3 puncte dintr-o lovitură de pedeapsă, 3-0 (min. 8), apoi Cl. Cristea a culcat balonul în terenul de ţintă advers şi acelaşi Ureche a transformat: 10-0 (31), diferenţă care s-a înregistrat şi la pauză. La reluare, steliştii au fost cei care au condus ostilităţile. Dumitraş a reuşit un eseu, transformat de Melnicov, iar oaspeţii s-au apropiat ameninţător: 10-7 (min. 47). Stejarul a dat semne de revenire printr-o nouă lovitură de pedeapsă, transformată de Ureche: 13-7 (min. 53). În final, însă, buzoienii au cedat complet iniţiativa. Un nou eseu, reuşit de Lăcătuş şi transformat de Lupu i-a adus pe stelişti pentru prima dată în avantaj, 14-13 cu 12 minute înainte de final.

În minutul 77, Lupu a transformat o lovitură de pedeapsă şi a risipit definitiv dubiile în privinţa învingătoarei: 17-13 pentru Steaua! Stejarul continuă să rămînă penulltima în clasament, cu 3 etape înaintea finalului sezonului regulat. Runda următoare, sîmbătă, echipa buzoiană întîlneşte în deplasare lidera clasamentului, CSM U23 Bucureşti.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns