,,Sunt pe viață fanul tău!” – imnul SCM Gloria Buzău, cel mai frumos al vreunui club din țară

de Stiri Buzau Media

Imnul SCM Gloria Buzău a fost lansat oficial astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, susținută la sediul clubului din Crâng. Prezenți au fost – pe lângă, directorul interimar de la SCM Gloria Buzău, Ion Cazan, antrenorul echipei de fotbal George Timiș, cel al echipei de handbal feminin, Romeo Ilie și antrenorul echipei de futsal Iulian Trăsnea – și unii dintre cei care au contribuit la crearea imnului. Vorbim aici despre textierul Alfred Vasilescu, una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate voci din țară și nu numai, Dora Gaitanovici, cea care a compus muzica noului imn al clubului din Crâng și Eduard Antochi cel care l-a interpretat. ,,Sunt pe viață fanul tău!” este un imn al întregului club, pretabil pentru toate secțiile.Crearea acestui imn a fost rodul unei întregi echipe, o muncă ce a durat mai bine de 3 luni de zile, după cum a declarat Alfred Vasilescu, cel care a scris textul dar și cel care se ocupă de câteva luni bune de imaginea clubului din Crâng.

La rândul ei, Dora Gaitanovici, cea care a contribuit la partea de compoziție, a menționat că pentru ea a fost o provocare acest proiect și și-a exprimat speranța ca acest imn să ducă pe mai departe atât toate echipele Gloriei Buzău, cât și numele orașului nostru.

Eduard Antochi, cel care l-a interpretat a declarat că ,,Sunt pe viață fanul tău!” – imnul SCM Gloria Buzău este cel mai frumos al vreunui club din țară.

 Imnul se va auzi în weekend, în boxele arenelor sportive din Buzău, mai întâi sâmbătă, la Sala Sporturilor, când se va juca meciul de handbal feminin dintre SCM Gloria – CSM București, mai apoi pe stadionul din Crâng la partida Gloria – Botoșani II, dar și duminică, la partida de rugby dintre Gloria și CSM București. Imnul ,,Sunt pe viață fanul tău!” poate fi ascultat aici:

Știri despre: , , ,