Una caldă, alta rece! Gloria învinge acasă pe Sporting Liești, iar rugbiștii buzoieni au cedat pe terenul campioanei Timișoara Saracens

de Stiri Buzau Media
Sursă foto:SCM Gloria Buzău
Sursă foto:SCM Gloria Buzău

Etapa a III-a a LIgii a 3-a la fotbal a adus o nouă victorie pentru SCM Gloria Buzău. În partida disputată pe Stadionul Municipal din Râmnicu Sărat, buzoienii i-au învins pe fotbaliștii de la Sporting Liești  cu scorul de 2-0. Pentru  SCM Gloria Buzău au marcat Ciprian Truță în minutul 74 și Mihalache în minutul 78. Prin această victorie buzoienii urcă pe pe locul 2 în serie, la egalitate de puncte cu Galați. Pentru Gloria urmează un examen dificil, săptămâna viitoare, care va juca în deplasare împotriva Oțelului, contracandidată directă la promovarea în Liga 2.

Pe de altă parte, la debutul noului campionat național de primă ligă de rugby, buzoienii au pornit cu stângul pe terenul campioanei Timișoara Saracens. Bănățenii au câștigat cu 51 – 6, după un 36 – 3 la pauză. La 46-3, Buzăul a mai reuşit trei puncte din lovitura de pedeapsă concretizată de Golubenco. Scorul final a fost stabilit de Drenceanu. A fost un nou eseu fără finalizare. Rugbiștii de la SCM Gloria Buzău au mai fost învinși la scor de Timișoara Saracens şi în Cupa Regelui.