Victorie la limită, dar importantă, pentru FC Buzău

de Stiri Buzau Media

Succes la limită, dar extrem de prețios, ieri, pentru FC Buzău. Trupa din Crâng a câștigat, cu 1 la 0, pe teren propriu, în fața formației FC Brașov, echipă aflată la a 8-a înfrângere consecutivă.

Jucătorilor lui Cristi Pustai le-au trebuit 28 de minute să deblocheze tabela, deși echipa oaspete a stat masată în propria jumătate, la începutul meciului. Alex Munteanu a recuperat la 30 de metri de poarta adversă, a centrat la colțul lung pentru Pațurcă, iar decarului buzoian i-a rămas de îndeplinit o simplă formalitate, aceea de a împinge mingea în plasa lui Mutu.

În repriză secundă, FC Buzău a făcut pasul în spate, dar atacurile echipei brașovene au fost total lipsite de pericol. Cea mai mare ocazie a aparținut tot buzoienilor, dar Rogac, intrat în locul lui Munteanu, a trimis cu capul în bară, de la un metru distanță.

Cu cele 3 puncte obținute ieri, FC Buzău se clasează pe poziția a cincea a ligii secunde, cu 28 de puncte. Etapa viitoare, buzoienii vor juca pe Ghencea, cu CSA Steaua. Până atunci însă, urmează meciul de cupă cu Voluntari, programat chiar de Ziua Națională, de la 15.30.

 

Știri despre: , , ,