Victorie mare, dar cu emoții, pentru SCM Gloria Buzău

de Stiri Buzau Media

Victorie pe muchie de cuțit, dar foarte prețioasă, ieri, pentru handbalistele de la SCM Gloria Buzău, în duelul, de pe teren propriu, cu rivala Minaur Baia Mare.

Prima repriză a stat sub semnul echilibrului, oaspetele reușind să mențină un ritm admirabil, chiar dacă veneau după o partidă din cupele europene. Gloria s-a desprins în două rânduri la trei goluri, dar Minaur a revenit de fiecare dată, pe fondul relaxărilor elevelor lui Romeo Ilie. La pauză, buzoiencele conduceau cu 13 la 12, un scor care-i ținea cu sufletul la gură pe spectatorii din incinta Sălii Romeo Iamandi.

În a doua parte a meciului, handbalistele de la Gloria au intrat mai decise decât adversarele lor. Buzoiencele au speculat greșelile, s-au desprins din nou la 3 goluri și se părea că partida e tranșată, cel puțin la nivel psihologic. Avantajul de 2-3 goluri s-a menținut până aproape de final, însă, oaspetele au revenit în meci, după două aruncări ratate de Andreea Rotaru.

Din fericire, Gloria a mai înscris o dată și a dus scorul la 28 la 26. Minaur a mai înscris o dată, dar nu a mai avut puterea să egaleze. S-a încheiat 28 la 27, o victorie care dau Gloriei  speranțe încă la o calificare în cupele europene, deși are un program draconic, în returul de campionat. Cu 22 de puncte, buzoiencele egalează Dunărea Brăila, dar buzoiencele au disputat o partidă în plus.

Știri despre: ,