Zi plină pentru sportivii Gloriei Buzău

de Stiri Buzau Media
Sursa foto: Facebook/SCM Gloria Buzău Rugby
Sursa foto: Facebook/SCM Gloria Buzău Rugby

Sâmbâtă, 21 septembrie, este o zi încărcată pentru sportivii clubului din Crâng. Pentru rugbyştii Gloriei Buzău urmează primul meci acasă în cadrul SuperLigii CEC Bank, împotriva celor de la CS Universitatea Cluj.  Partida se va desfăşura începând cu ora 10:30, pe stadionul „Prinţul Ghica” din parcul Tineretului. lntrarea la meci este liberă. Tot sâmbâtă, de la ora 18:30, handbalistele Gloriei Buzău vor întâlni pe teren propriu, la Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”, formaţia CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud. După victoriile înregistrate în ultimele etape, buzoiencele au un tonus bun şi moralul ridical Prezenţa şi sprijinul suporterilor sunt extrem de importante la acest meci, bistriţencele formând una dintre cele mai putemice echipe din Liga Florilor. Conducerea clubului Gloria Buzău anunţă punerea în vânzare a biletelor şi a abonamentelor pentru meciul de handbal. Astfel, preţul abonamentelor este 100 lei, iar comanda şi ridicarea acestora se pot face de la Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”, între orele de funcționare ale casei de bilete.

Atentie! Nu se eliberează abonamente în ziua partidei!

Spectatorii care doresc să achizitioneze abonamente trebuie să semneze un acord pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, în momentul ridicării acestora. Momentan, abonamentele se vând doar pentru sectorul E, rândurile 4, 5, 6. Clubul pune la dispoziția spectatorilor bilete la prețul de 10 lei. Acestea se pot achiziționa începând de astăzi, până sămbătă de la următoarele case de bilete: Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” — o casă deschisă zilnic între orele 10.00 18.00, cu un operator; deschisă în ziua meciului, între orele 10:00 — 19:30, cu 2 operatori.

Relații Clienți sau Info Point-ul din incinta supermarketului Carrefour din Shopping City Buzău — o casă (deschisă între orele 10.00 — 22.00). Clubul oferă bilete gratuite copiilor cu vârsta până în 10 ani. Aceştia trebuie însoțiți OBLIGATORIU de un adult, iar locurile rezervate acestora vor fi în sectorul D, rândurile 10, 11 şi 12 (însoțitorul va plăti bilet întreg, iar copilul va primi loc lângă acesta). Biletele (nu şi abonamentele!) pot fi procurate şi online, de la adresele: www.entenix.ro şi www.myticket.ro, spectatorii având obligația de a se prezenta la intrarea în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” cu biletele printate, având codul de bare vizibil, în bune condiții, pentru a fi citit de terminalele de acces.

Știri despre: , ,