fbpx

Călător prin România : Comuna Breaza, promovată turistic

 

 

Călător prin România : Comuna Breaza, promovată turistic

Venim cu o super veste – 𝑪𝒐𝒎𝒖𝒏𝒂 𝑩𝒓𝒆𝒂𝒛𝒂 din Județul Buzău a primit plăcuțele de promovare turistică, iar turiștii vor putea cunoaște istoria și legendele din spatele obiectivelor turistice și a monumentelor istorice. ❤️
📲 Practic, orice turist ajunge în zona obiectivelor turistice și a monumentelor istorice, o să găsească o plăcuță de informare cu cod Q.R. Scanat codul cu orice dispozitiv, turistul o să poată citi direct pe telefon toate informațiile despre respectivul punct de interes, în timp ce se plimbă. Astfel, vizitatorul devine propriul său ghid și poate explora în liniște și în ritmul său tot ce are acel loc de oferit.
❗In cadrul ultimei deplasari in teren, am mai descoperit alte 6 puncte de interes pe care le vom documenta și marca în curând. Lista de mai sus o să fie actualizată în acel moment.
Dorim să mulțumim partenerilor nostri: Primăria Comunei Breaza și Loteria Romana pentru sprijinul oferit în documentarea, marcarea și promovarea zonei!

 

 

 

 

Intră in comunitatea BuzăuMedia! Află în timp real când publicăm un articol nou pe site, direct de pe Facebook și YouTube.

Urmărește-ne pe Facebook

Urmărește-ne pe YouTube

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: