Convoiul cu 12 construcții ușoare din elemente modulate, alocate din rezerva de stat, în sprijinul celor 6 familii din satul Mușcelușa, comuna Siriu, ale căror case au fost distruse de un incendiu puternic, a ajuns în localitate

Cele 12 construcții sunt dotate cu aeroterme, pături, saltele, perne și lenjerii de pat și vor fi puse la dispoziția familiilor afectate de incendiul din data de 17 octombrie.

Montajul containerelor  se va realiza în acest weekend, pentru ca de la începutul săptămânii viitoare, familiile rămase, zilele trecute,  fără acoperiș deasupra capului, să se mute efectiv în noile construcții.

 „Vom continua acțiunile de ajutorare a celor 6 familii cărora focul le-a distrus locuințele. Lucrăm, în prezent, la listele de cantități pentru a solicita materialele de construcții necesare reconstruirii  gospodăriilor oamenilor loviți de necaz, a declarat prefectul județului Buzău, Daniel-Marian Țiclea.

Reamintim,  prin Hotărârea nr. 44 din 18 octombrie 2022, Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a stabilit scoaterea de la rezervele de stat a 12 construcţii uşoare din elemente modulate,  pentru a fi puse la dispoziţia familiilor afectate de incendiul din satul Muşceluşa, comuna Siriu, judeţul Buzău.

Dragi prieteni,
Au sosit ansamblurile modulate , disponibilizate de către Guvernul României din rezervele statului, necesare cazării persoanelor afectate de incediul din data de 17 octombrie , până la reconstrucția caselor.
Mulțumesc din suflet Guvernului României si tuturor persoanelor si instituțiilor statului implicate în rezolvarea situației concetățenilor nostri.

Dragos Voicu, primarul comunei Siriu

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: