Dezinsecție la Râmnicu Sărat, duminică 11 iulie, ora 5 dimineața

Mâine, 11 iulie, se va desfășura o acțiune de dezinsecție în Municipiul Râmnicu Sărat. Aceasta va fi efectuată cu elicopterul, va începe la ora 05.00 și va fi finalizată în 4-5 ore. Sunt folosite substanțe autorizate și nedăunătoare sănătății omului și animalelor și vizează combaterea țânțarilor, muștelor, căpușelor și altor insecte târâtoare.

Din cauza precipitațiilor abundente din ultimele săptămâni, acțiunea de dezinsecție nu a putut avea loc, deși achiziția serviciilor a fost realizată în urmă cu o lună. Pentru anul acesta am decis să realizăm dezinsecția din aer, pentru a putea extinde zonele de intervenție și la nivelul proprietăților individuale.

Acțiunea va debuta cu zona centrală a orașului și cu cartierele de blocuri și se va extinde spre periferie, pentru a permite astfel circulația nestingherită a cetățenilor în zonele de aprovizionare. Deși substanțele folosite nu sunt periculoase pentru oameni și animale, este indicat a fi evitate ieșirile până la finalizarea activității.

Pentru a optimiza efectele dezinsecției, acțiunea de mâine va fi urmată și de o o doua etapă, care se va desfășura peste o săptămână.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: