Dragos Voicu, primarul comunei Siriu : „Apa potabilă nu va lipsi la Siriu!”

 

Dragos Voicu, primarul comunei Siriu:

„La jumătatea zilei de miercuri, 24 august 2022, am fost prezent la Stația de Tratare Apă din Siriu la un eveniment organizat de specialiștii Companiei de Apă.
Scopul a fost prezentarea uneia dintre cele mai importante stații de apă din județul Buzău, dar și lansarea unui proiect de alimentare a minim 80% dintre localitățile teritoriului cu apă potabilă din barajul Siriu.
Comuna Siriu primește prin pompare apă din baraj prin stație, loc în care apa este potabilizată la standarde ce asigură în primul rând sănătatea noastră. Gravitațional mai primește apă din barajul Siriu orașul Nehoiu. Atât. Proiectul care se dorește a fi pus în practică a fost scris în 2008, iar în 2023 autoritățile din domeniul apei îl vor reevalua.
Pentru noi, locuitorii din Siriu este o siguranță că apa potabilă nu ne va lipsi și dacă proiectul de extindere a alimentării localităților buzoiene din barajul Siriu va fi aplicat poate există și șansă unui preț mai mic la apă, chiar sub 3 lei/mc, au opinat specialiștii CAB.
Eu  asigur doar  apa potabilă este o certitudine pe termen lung pentru comuna Siriu!”

 

 

 

 

 

 

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: