Realizări importante la Chiojdu

Gheorghe Neamțu, primarul comunei Chiojdu:

Cu respect , vă aduc la cunoștință faptul că săptămâna aceasta am reușit să modernizăm prin asfaltare incă șapte drumuri sătești in satele Chiojdu și Bâsca Chiojdului . De asemenea , am reabilitat rețeaua de drumuri afectată de calamitățile din perioada precedentă din satul Cătiașu !

Toate acestea au fost realizate cu sume obținute de la Guvernul României , unde am mers împreună cu președintele PNL Buzău , domnul deputat Gabriel Avramescu și domnul senator Vlad Pufu pentru a prezenta premierului României problemele si proiectele cu care ne confruntăm aici , în frumoasa noastră comună .

Totodată , astăzi am depus o nouă cerere de finanțare pe noul și atât de importantul PROGRAM NAȚIONAL DE INVESTIȚII ” ANGHEL SALIGNY ” , în vederea asfaltării drumurilor sătești și comunale din satele Cătiașu , Pleșcioara si Poienițe , Chiojdu , Lera și Bâsca Chiojdului pe o lungime totală de aproximativ 12 km .

Mulțumesc membrilor Consiliului Local Chiojdu , Secretarului General al comunei si angajaților primăriei Chiojdu pentru buna colaborare si munca depusă pentru aceste reușite !

Cu mențiunea că avem in derulare incă trei lucrări importante pentru zona noastră dar pe care le vom aduce la cunoștința dumneavoastră ca de obicei doar după realizarea acestora , vă urez o seară liniștită și să avem cu toții parte de sănătate alături de familiile noastre in această perioadă atât de grea !

 

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: